به گزارش میراث آریا، حبیب غزنوی شامگاه سه شنبه ۱۲ تیرماه در نخستین کمیته بهداشت و درمان اربعین گفت: علاوه بر موضوع دینی، معنوی و باوریمان، اربعین یک فرصت ویژه برای بخش فرهنگی، توریستی و بهبود موضوع «بینالمللیسازی در خانه» است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان ادامه داد: اشتراکات فرهنگی و مذهبی مشترک با زائران اربعین حسینی که از کشور پاکستان وارد استان میشوند، با توجه به تجارب سال گذشته و همچنین برگزاری دوره آموزشی زبان اردو یک فرصت ویژه برای کادر درمان و دانشجویان است تا در حوزه بینالمللیسازی در خانه کار کنند و در راستای توسعه صنعت گردشگری سلامت فعالیت کنند.
او افزود: تعدادی زیادی از دوستداران امام حسین (ع) برای شرکت در پیاده روی اربعین حسینی از طریق پایانه مرزی میل ۷۲ و مرز ریمدان وارد کشور میشوند که به نظر میرسد مشکلی در ارائه خدمات به زائران وجود نداشته باشد.
به گفته غزنوی، نیروهای جهادی و مردمی به خصوص دانشجویان این دانشگاه همواره عاشقانه و مشتاقانه برای خدمت به زائران حضور داشتهاند.
او ادامه داد: نظام مراقبت سندرومیک در پایانه مرزی میرجاوه به صورت ویژه همانند سالهای گذشته اجرا خواهد شد و تمامی زائرینی که وارد کشور میشوند از نظر ابتلا به بیش از ۶۰ نوع بیماری معاینه میشوند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان همچنین در بخش دیگری از سخنانش به شیوع قابل توجه تب دنگی در امارات اشاره کرد و گفت: با توجه به ناتوانی کشور امارات در کنترل بیماری تب دنگی، اتباع خارجی که سابقه مسافرت به امارات متحده عربی را داشته و قصد ورود به کشورمان از مرزهای سیستان و بلوچستان را داشته باشند باید مورد ارزیابی دقیق قرار گیرند و در صورت اثبات بیماری جلوی ورود آنها به کشور گرفته شود.
او تصریح کرد: ترجیح ما این است که زائران اربعین حسینی (ع) از طریق مرز میرجاوه وارد کشور شوند و اگر از طریق مرز ریمدان وارد کشور شدند اقامتشان در مناطق جنوبی استان باتوجه به گرمای هوا و احتمال وجود پشه آئدس به کوتاهترین زمان ممکن برسد.
علی عبدالرزاق نژاد مدیر اورژانس پیش بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان نیز گفت: باتوجه به تجارب سالهای گذشته تمام جوانب برای میزبانی مطلوب از زائران مورد بررسی قرار گرفته است وامیدواریم با سربلندی از این فرصت ویژه معنوی بهره ببریم.
او عنوان کرد: در سال گذشته بیش از ۹۴ هزار نفر از زائرین از مرزهای شرقی وارد کشور شدهاند.
عبدالرزاق نژاد اظهار کرد: در اربعین سال گذشته چهار موکب در شهر زاهدان و در زائر سرای امام رضا(ع)، اردوگاه الغدیر، اردوگاه شهید بهشتی و حسینیه شهید جهانزاده و ۲ موکب در میرجاوه در زائر سرای امام رضا (ع) و موکب مرزی میل ۷۲ میرجاوه دائر بوده و به زوار اربعین حسینی (ع) خدمترسانی میشده است و برای سال جاری نیز برنامهریزی دقیق برای برپایی موکبها انجام خواهد شد.
انتهای پیام/
نظر شما